Let food be thy medicine” – Hippocrates

Het eerste consult duurt ongeveer 60-90 minuten en bestaat uit een uitgebreide intake, waarin (al) jouw klachten besproken worden. We hebben het ook over eventuele angsten en/of barrières die er kunnen bestaan. Alle gegevens behandel ik uiteraard strikt vertrouwelijk. Belangrijk om mee te nemen naar dit eerste gesprek is een overzicht van medicatie die je gebruikt (inclusief volledige naam én dosering), supplementen die je neemt (met verpakking erbij) en recente laboratoriumuitslagen via jouw huisarts of specialist (indien aanwezig). Deze zijn doorgaans in een beveiligde, digitale omgeving op te vragen.

Vervolgconsulten duren 60 minuten. Hierin bespreken we jouw vooruitgang en linken we de behaalde resultaten aan doelen of dromen die je hebt. Deze aanpak past binnen de leer van de positieve gezondheid. Vervolgens passen we de adviezen verder aan voor jouw individuele plan van aanpak. De opstart van een traject bestaat doorgaans uit 5 consulten (intake zit hierbij inbegrepen). Daarna adviseer ik een vervolgtraject als onderhoud met een contactfrequentie van circa 2-4 keer per jaar, waarbij we diverse domeinen evalueren. Zo is het mogelijk kritisch naar jouw doelen, dromen en gezondheid te blijven kijken en tijdig in te grijpen indien nodig.

Als huisarts heb ik in dit traject dus een coachende rol wat betreft leefstijl. De aanpassingen in leefstijl zijn in principe aanvullend op je (eventuele) reguliere behandelingen. Je blijft dus onder behandeling van je eigen huisarts of specialist. Qua werkwijze maak ik gebruik van reguliere medische kennis, “whole foods plant-based” voeding en methode van Anthony William (medical medium).

De kosten per consult bedragen €80,-

Je betaalt na het consult per bankoverschrijving. Indien er supplementen worden aanbevolen, zijn deze niet inbegrepen bij de consultprijs.

Digitale of telefonische consulten zijn op dezelfde wijze mogelijk, als je bijvoorbeeld verder weg woont of weinig energie hebt om te reizen. Dit geldt ook bij verkoudheidsklachten, koorts, quarantaine of een positieve Covid-19 test.

Consults spoken in English are also possible.

Ik werk graag samen met collega’s met eenzelfde visie op gezondheid!

Ervaringen

“Eindelijk geen last meer van opvliegers! Ook is mijn eczeem verdwenen.”


“Ruim een jaar geleden ben ik met jou in zee gegaan. Wat ik fijn vind aan het afleggen van het traject bij jou is dat je me langzamerhand meeneemt in mijn proces; ik ervaar het hierdoor zelfs als een groeiproces. Hierdoor kan ik op mijn niveau stukje bij beetje begrijpen waar ik mee bezig ben. Geen moeilijke terminologie, en wanneer ik het niet begrijp leg je het in alle rust nogmaals uit. Ook geef je aan waar bepaalde producten te koop zijn. Wat ik begrepen heb en wat ik belangrijk vind is dat ik door dit protocol de oorzaak van klachten aanpak. En dat wat in jaren opgebouwd is, wordt niet een, twee, drie teniet gedaan. Het heeft een langere adem nodig maar dat is juist goed te doen doordat ik voel wat het me brengt.


Wat heeft het mij inmiddels gebracht:
– Sneller inslapen
– Een betere en diepere nachtrust: ik sta elke ochtend fit op en ben meteen “aan”
– Geen buikklachten meer; ik was gediagnostiseerd met Prikkelbaar darm Syndroom
– Geen medicatie meer voor hyperreactieve luchtwegen
– Sterkere nagels.
– Een goede conditie en voorspoedige revalidatie na behandeling voor borstkanker

– Een goed herstel na een kuur met bestraling door een detox aan eind van de rit


Ik ben hierdoor erg gemotiveerd en geniet elke dag van de producten die ik nu gebruik en ben blij dat ik op dit pad terecht gekomen ben. Dankjewel.”