Let food be thy medicine” – Hippocrates

Het eerste consult duurt ongeveer 60-90 minuten en bestaat uit een uitgebreide intake, waarin (al) jouw klachten besproken worden. We hebben het ook over eventuele angsten en/of barrières die er kunnen bestaan. Alle gegevens behandel ik uiteraard strikt vertrouwelijk. Belangrijk om mee te nemen naar dit eerste gesprek is een overzicht van medicatie die je gebruikt (inclusief volledige naam én dosering), supplementen die je neemt (met verpakking erbij) en recente laboratoriumuitslagen via jouw huisarts of specialist (indien aanwezig). Deze zijn doorgaans in een beveiligde, digitale omgeving op te vragen.

Vervolgconsulten duren 45-60 minuten. Hierin bespreken we jouw vooruitgang en linken we de behaalde resultaten aan doelen of dromen die je hebt. Deze aanpak past binnen de leer van de positieve gezondheid. Vervolgens passen we de adviezen verder aan voor jouw individuele plan van aanpak. De opstart van een traject bestaat doorgaans uit 5 consulten (intake zit hierbij inbegrepen). Daarna adviseer ik een vervolgtraject als onderhoud met een contactfrequentie van circa 2-4 keer per jaar, waarbij we diverse domeinen evalueren. Zo is het mogelijk kritisch naar jouw doelen, dromen en gezondheid te blijven kijken en tijdig in te grijpen indien nodig.

Als huisarts heb ik in dit traject dus een coachende rol wat betreft leefstijl. De aanpassingen in leefstijl zijn in principe aanvullend op je (eventuele) reguliere behandelingen. Je blijft dus onder behandeling van je eigen huisarts of specialist. Qua werkwijze maak ik gebruik van reguliere medische kennis, “whole foods plant-based” voeding en methode van Anthony William (medical medium).

De kosten per consult bedragen €121,-

Je betaalt na het consult per bankoverschrijving. Bij afmelding < 24 uur of “no show” wordt het consultbedrag ook in rekening gebracht. Indien er supplementen worden aanbevolen, zijn deze niet inbegrepen bij de consultprijs. NB momenteel worden de consulten niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Digitale of telefonische consulten zijn op dezelfde wijze mogelijk, als je bijvoorbeeld verder weg woont of weinig energie hebt om te reizen.

Consults spoken in English are also possible.

Ik werk graag samen met collega’s met eenzelfde visie op gezondheid!

Ervaringen / foto’s

Gedeeld met toestemming:


Eczeem na 3 maanden behandeling:

Voortgang genezing alopecia areata in verloop van 4 maanden:

Genezing wondroos zonder antibiotica (7 dagen)


“Ruim een jaar geleden ben ik met jou in zee gegaan. Wat ik fijn vind aan het afleggen van het traject bij jou is dat je me langzamerhand meeneemt in mijn proces; ik ervaar het hierdoor zelfs als een groeiproces. Hierdoor kan ik op mijn niveau stukje bij beetje begrijpen waar ik mee bezig ben. Geen moeilijke terminologie, en wanneer ik het niet begrijp leg je het in alle rust nogmaals uit. Ook geef je aan waar bepaalde producten te koop zijn. Wat ik begrepen heb en wat ik belangrijk vind is dat ik door dit protocol de oorzaak van klachten aanpak. En dat wat in jaren opgebouwd is, wordt niet een, twee, drie teniet gedaan. Het heeft een langere adem nodig maar dat is juist goed te doen doordat ik voel wat het me brengt.


Wat heeft het mij inmiddels gebracht:
– Sneller inslapen
– Een betere en diepere nachtrust: ik sta elke ochtend fit op en ben meteen “aan”
– Geen buikklachten meer; ik was gediagnostiseerd met Prikkelbaar darm Syndroom
– Geen medicatie meer voor hyperreactieve luchtwegen
– Sterkere nagels.
– Een goede conditie en voorspoedige revalidatie na behandeling voor borstkanker

– Een goed herstel na een kuur met bestraling door een detox aan eind van de rit


Ik ben hierdoor erg gemotiveerd en geniet elke dag van de producten die ik nu gebruik en ben blij dat ik op dit pad terecht gekomen ben. Dankjewel.”

“Ik ben bij Céline gekomen omdat ik veel last had van pijn en jeuk ten gevolge van een chronische huidaandoening (Lichen Sclerosus). Met de reguliere medicatie bleef ik veel klachten houden, die mij o.a. belemmerden om een goede focus op mijn werk te kunnen houden. Sinds ik devoedingsadviezen van Céline toepas zijn mijn klachten zo goed als verdwenen. Ik heb geen jeuk meeren de pijn is beduidend afgenomen. Daarnaast is er een zeer prettig bijkomend effect dat ik veel meer energie heb dan voorheen. Ik slaap heel goed en kan me goed concentreren gedurende de dag. Er zijn behoorlijke aanpassingen gekomen in mijn voedingspatroon, dat leek in het begin wel pittig
om vol te houden, maar de effecten zijn dusdanig fijn en groot dat ik het graag blijf volhouden. Ik kan Céline bij iedereen aanraden. De sessies zijn prettig, ze heeft een goed luisterend oor en de adviezen zijn maatwerk, aangepast aan wat voor mij haalbaar en werkbaar is.Ik durf wel te zeggen dat ik een gelukkiger mens geworden ben!”

Genezing spataderen na 7 maanden behandeling:

Januari 2024

Heel dankbaar ben ik dat ik in contact ben gekomen met Celine voor mijn darmproblemen. Ik had last van verschrikkelijke darmkrampen, winderigheid een opgeblazen gevoel, buikpijn en een onregelmatige stoelgang.  Omdat ik ook ’s nachts last kreeg, had ik hierdoor een verstoorde nachtrust. Ik ben nog geen half jaar in behandeling geweest bij Celine waarna ik vrij was van alle darmklachten! Door onder begeleiding van Celine te detoxen met groenten-  en fruitsappen en voedingsadviezen op te volgen zijn niet alleen de darmklachten verdwenen, maar ook de verspringende pijnklachten veroorzaakt door fybromyalgie zijn voor het grootste gedeelte verdwenen. Ik voel me nu fit, uitgerust en energiek. Het detoxen met groenten- en fruitsappen is weliswaar een proces en is nu geïntegreerd in mijn dagelijks leven. Ik had zelf nooit kunnen geloven dat deze jarenlange klachten allemaal zouden verdwijnen en dan ook nog in 5 behandelingen! Celine is vriendelijk, duidelijk in haar uitleg, geeft uitgebreid en goede informatie over voeding. Haar achtergrond als arts gaf me ook extra vertrouwen. Het resultaat heeft dat voor mij bevestigd. Nogmaals heel hartelijk dank voor jouw fijne begeleiding!

“Ik ben heel blij dat ik Céline heb leren kennen. Dankzij haar deskundige advies zijn heel veel klachten binnen 4 maanden verdwenen. Zelfs mijn bloeduitslag heeft zich in meerdere gevallen enorm verbeterd. Ze luistert, is deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Ik ben haar ontzettend dankbaar.” H. Moonen

“Eindelijk geen last meer van opvliegers! Ook is mijn eczeem verdwenen.”

“De voedings- en supplementadviezen van Céline hebben een grote invloed op mijn gezondheid. Ik volg nu ruim een jaar haar ochtendreiniging-advies (citroenwater, bleekselderijsap, heavymetaldetox smoothie). 
Ik voel ik mij energieker, heb ik mijn astma medicatie voor de helft kunnen verminderen en mijn weerstand is omhoog gegaan. Ik weet nu beter hoe ik mijn immuunsysteem kan verhogen. Afgelopen jaren was ik wel zo’n 5 keer ziek tijdens de winterperiode. Tot nu toe ben ik nog niet ziek geweest deze winter terwijl er rond mij heen heel wat virussen rond waaien. Ik merk dat mijn weerstand verbetert is, ik ben minder snel vatbaar voor een virus lijkt het.
En mijn energieniveau is een groot verschil. Wat voor mij normaal was geworden dat ik aan het einde van de middag vaak een flinke dip in energie had. Regelmatig moest ik dan echt even gaan liggen of vroeg naar bed of was ik prikkelbaar. De laatste maanden is mijn energieniveau gedurende de dag veel constanter. Dat vergoot mijn levenskwaliteit. Daar ben ik Céline zeer dankbaar voor.”

Céline is een dame met veel kennis en kunde. Ze geeft vanuit jouw persoonlijke verhaal (met bijbehorende klachten) adviezen en handvatten waar je direct mee aan de slag kunt.Dit bouwt ze stapsgewijs op, zodat je het kunt integreren in een nieuwe leefstijl (dus geen quick fix!). 
Wat ik als prettig heb ervaren, is dat Céline echt meedenkt hoe dingen het best passend gemaakt kunnen worden voor jouw persoonlijke situatie. Bijzonder om te ervaren hoeveel energie je (terug) kunt krijgen en hoe allerhande klachten kunnen verdwijnen met behulp van de juiste voedingsmiddelen en supplementen. 
Dankjewel Céline!